Levante produžio agoniju Atletica

Španska Primera liga

Levante produžio agoniju Atletica

U prvom susretu 14. kola španske Primera fudbalske lige Levante je na svom terenu porazio madridski Atletico rezultatom 2:0.

Levante je poveo nakon samo tri minute igre, a strijelac vodećeg gola za domaće bio je Nano. Rezultat od 1:0 u korist Levantea stajao je na semaforu do 59. minute, kada je Caicedo zapečatio sudbinu Jorgandžija u ovom susretu.

Levante je tako došao do svoje tek četvrte pobjede ove sezone, dok se nastavila rezultatska kriza aktuelnog osvjača Evropske lige Atletica, kojem je ovo bio šesti poraz u sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.