Levante sprema ponudu za Marouanea Chamakha

Levante sprema ponudu za Marouanea Chamakha

Midhat Šljivak

Ekipa Levantea pregovara sa Arsenalom oko dovođenja marokanskog napadača Marouanea Chamakha.

Marokanac je od menadžera Arsena Wengera dobio dozvolu da pregovara sa drugim timovima, jer se na Emiratesu na njega ne računa, a Levante bi ga rado vidio u svojim redovima. Navodno su spremni ponuditi milione eura za Chamakha.

Međutim, pitanje je da li će Chamakh htjeti otići iz Arsenala, gdje mu je sedmična plata 65.000 funti, a to mu španski tim ne može ponuditi. Također, interes za njega je pokazala i Fiorentina, a proteklih pola sezone je proveo na posudbi u West Hamu.

Chamakh je u Arsenal stigao 2010. godine iz Bordeauxa, ali je odigrao samo 40 utakmica za tim Arsenea Wengera, te je postigao osam golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.