Levante u finišu do boda u Vigu

Primera

Levante u finišu do boda u Vigu

Midhat Šljivak

Celta je na svom Balaidos stadionu remizirala sa ekipom Levantea sa 1:1 u susretu 14. kola španske Primere.

U prvom poluvremenu Celta je bila mnogo bolji rival od svog večerašnjeg gosta iz predgrađa Valencie. Uprkos nekoliko dobrih šansi pred golom Levantea, do vodstva su domaći stigli tek u 37. minuti.

Odličnu loptu Aspasa iskoristio je De Lucas koji je lijepo pogodio za vodstvo Celte od 1:0. Imao je i Levante dobrih prilika u prvom poluvremenu, ali se na odmor otišlo vodstvom Celte od 1:0.

Nastavak utakmice donio je nešto slabiju utakmicu. Levante je bio mnogo  konkurentniji na sredini terena, ali Celta je ponovo imala bolje prilike. Ipak, gosti u 89. minuti stižu do jednog boda. Roger je pogodio mrežu Celte za konačnih 1:1.



Celta Vigo 1-0 Levante by simaotvgolo12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti