Levski bez dva igrača
Pred put za Sarajevo, igrače Levskog obukao je njihov sponzor - Agression Fashion Group

Zbog povreda zadobijenih u prvom meču

Levski bez dva igrača

M. Skaka

Dva prvotimca Levskog definitivno su otpali iz sastava Iliana Ilieva pred utakmicu sa Sarajevom. Igrač odbrane Romain Eli i Hristo Yovov neće nastupiti zbog povreda zadobijenih u prvom duelu sa bordo ekipom.

Nakon današnjih ljekarskih pregleda definitivno je odlučeno da Yovov i Eli neće igrati, pa će pred golmanom Plamenom Ilievom stajatio Stanislav Angelov, a u sastav Levskog vratio se i Diamuten Suleiman.

Levski još danas trenira u Sofiji, a sutra u 11.30 lete čarterom za Sarajevo. Prema pisanju tamošnjih medija, Eli će ostati u Sofiji, dok Yovov i pored povrede putuje u Bosnu i Hercegovinu.

Predviđa se da Levsku u Sarajevo stiže u sastavu:

Plamen Iliev, Ivaylo Vasilev, Stanislav Angelov, Dusty Mulder, Suleiman Diamuten, Ivo Ivanov, O. Starokin, Alexander Bashliev, Roman Prohazka, Hristo Yovov, Antonio Vutov, Kristovao Ramos Tsvetelin Tonev, Marsinyo, Vladimir Gadzhev, Joao Silva, Simeon Raikov, Agiamang Opoku, Basil de Carvalho.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije