Iliev želi zatresti mrežu na Koševu

Levski neće igrati zatvoreno

M. Skaka

Večeras su gosti iz Sofije koji u četvrtak izlaze na megdan Sarajevu održali trening na Koševu i konferenciju za štampu.

"Igramo utakmicu sa ekipom FK Sarajeva koja se pokazala kao odličan protivnik u prvoj utakmici u Sofiji. Sarajevo je dobra ekipa, znamo njihove jake strane, ali nadam se da ćemo mi sutra pokazati svoje pravo lice i kvalitetu koju nismo pokazali u prvoj utakmici.", počeo je Iliev.

"Nadam se da ćemo imati više prostora za igru, jer Sarajevo mora napadati. U prvoj utakmici nismo odigrali baš najbolje i nadam se da ćemo sutra odigrati bolje nego prošli put."

Iliev je odbio mogućnost zatvorene igre u kojoj bi gosti iz Bugarske samo braili gol prednosti sa kojim dolaze u Sarajevo.

"Vrlo teško je braniti ovaj jedan gol prednosti. Mi ćemo i sutra igrati da postignemo gol, jer bi drugačije bilo vrlo teško."

Trener gostujuće ekipe nije želio mnogo komentarisati ekipu FK Sarajeva.

"Ne volim komentirati ekipu domaćina. Ima nekoliko igrača koji su na mene ostavili dobar utisak, ali želim se fokusirati na našu ekipu. Ja sam novi trener u Levskom i imam dosta novih igrača. Nismo imali mnogo vremena za uigravanje i prvo gledam da otklonimo greške u našoj ekipi.", završio je on.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.