Levy: Borac je zasluženo slavio

I Izraelci priznaju

Levy: Borac je zasluženo slavio

D. Banović

Nakon sinoćnjeg susreta u kojem je Borac bio bolji od Maccabija, trener Izraelaca Elisha Levy rekao je da je Borac zasluženo pobjedio u revanšu, ali je i naglasio da bi njegov tim teško izborio plasman dalje da u Haifi nije obezbjedio ubjedljivu pobjedu.

"Ta prva utakmica je bila presudna, jer tu smo napravili presudan iskorak ka narednom kolu. Da nismo imali tako dobar rezultat bilo bi teško u Banjoj Luci, jer Borac je potvrdio sve ono što sam ranije rekao, a to je dobra i kvalitetna ekipa", rekao je Levi i dodao:

"Mi smo i u revanšu imali dosta sreće, jer protivnik je poveo i imali su neke prilike, ali jedan naš gol donio je mir u naše redove. Željeli smo da pobijedimo i u revanšu, ali je Borac bio bolji."

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti