Levy: Nećemo prodati Balea

Predsjednik Tottenhama tvrdi

Levy: Nećemo prodati Balea

Jedno od najzastupljenijih imena u medijima je zasigurno Gareth Bale. Sjajnog Velšanina mnogi žele u svojim klubovima, ali predsjednih Tottenhama, Daniel Levy kaže kako on neće napustiti White Hart Lane.

Bale je u posljednje vrijeme predmet nagađanja nakon njegovh sjajnih predstava ove sezone, ali Levy je još jednom ponovio kako on nije na prodaju.

"Pogledajte na veliek transfere koji su se dogodili kad sam ja bio predjsednik kluba. I Dimitar Berbatov i Michael Carrick su imali dvije godine do kraja ugovora i htjeli su ići, zbog toga smo obojicu prodali", rekao je Levy, dodavši:

"No, što se tiče Garetha nije tako. On ima dugoročni ugovor i vjerujte mi, neće biti prodan."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti