Lewandowski u Manchesteru na ljeto

Poljak će karijeru nastaviti na Otoku

Lewandowski u Manchesteru na ljeto

Poljski internacionalac Robert Lewandowski napustit će Dortmund na ljeto i karijeru nastaviti na Otoku, u Manchesteru. 

Alex Ferguson je striktno stavio do znanja da ove zime neće dovoditi pojačanja na Old Trafford. Međutim prema pisanjima engleskih medija dolazak Roberta Lewandowskog je već dogovoren za ljeto. Poljak će ukoliko su navodi tačni morati pokazati mnogo toga, jer Ferguson u napadu već ima Rooneya, Van Persiea, Welbecka i Hernandeza. 

 

Predviđa se da će za Poljaka United morati izdvojiti između 12 i 14 miliona funti. Ferguson je bio prisutan na Etihadu kada je Poljak u remiju Borussije i gradskog rivala Cityja postigao pogodak u remiju njegovog Dortmunda i Manchester Cityja. 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.