Lewandowski vjeruje u čudo protiv Reala
Foto: EPA

Napadač vjeruje u čuda

Lewandowski vjeruje u čudo protiv Reala

Midhat Šljivak

Poljski napadač iz redova Borussije iz Dortmunda Robert Lewandowski, vjeruje kako njegov tim može do preokreta u susretu četvrtfinala Lige prvaka protiv Real Madrida, iako njegov tim ima zaostatak od 3:0 iz prvog meča.

Lewandowski smatra da šansa jeste mala, ali da tim mora ispisati novu priču protiv Kraljeva iz Madrida, a za primjer imaju pobjedu od 4:0 iz prošle sezone.

"To je sad prošlost. Moramo ispisati novu priču, postoji mala šansa da prođemo dalje. Ne smijemo se bojati i moramo dati puni gas. S podrškom navijača, sve je moguće", rekao je Lewandowski.

Poljak je prošle sezone postigao četiri pogotka u pobjedu Milionera od 4:1, a iako je Real slavio  u uzvratu 2:0, Borussia je otišla u finale Lige prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.