Lichsteiner: Mogli smo imati više pobjeda

Lichsteiner: Mogli smo imati više pobjeda

E. Škorić

Švicarski reprezentativac Stephan Lichsteiner smatra da Juventus bodove nije gubio protiv malih ekipa,  ali da je svejedno zaslužio pobjede. Odnosi se to na duele sa Bolognom i Chievom.

Lider Serije A, Juventus, u prvih šest utakmica triput je remizirao i to protiv Catanije, Bologne i Chieva. Švicarski bek smatra da je Stara dama zaslužila po tri boda u bar dvije utakmice.

"Ne slažem se sa ljudima koji kažu da smo igrali protiv malih momčadi. Stvorili smo puno šansi protiv Bologne i Chieva, zaslužili smo u obje utakmice tri boda. Nedostajao je samo gol", rekao je Lichsteiner.

Juventus je u preostale tri utakmice slavio protiv Parme,  Milana i Siene. U subotu dočekuju Genou.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.