Lider Krupa gostuje Kozari

Derbi petog kola play-offa u Gradišci

Lider Krupa gostuje Kozari

D. Vejo

Fudbaleri Krupe igraju sjajan fudbal ove sezone. Lider su na tabeli Prve lige Republike Srpske, te velikom brzinom grabe ka Premijer ligi BiH. U narednom kolu, idu na gostovanje u Gradišku kod ekipe Kozare.

Pobjednički niz pokušat će nastaviti pobjedom nad crveno-bijelima koji su uvijek nezgodan protvinik na svom terenu.

"Pobjedom u Gradišci korak smo bliže Premijer ligi BiH. Želimo tri boda iako znamo da neće biti ni malo lako gostovanje jer Kozara je uvijek nezgodan protivnik", ističe za SportSport.ba štoper Krupe, Aleksandar Vukotić.

Da je atmosfera u timu na jednom izvanrednom nivou, složio se i njegov saigrač.

"Ono što sa sigurnošću mogu da tvrdim je to da je atmosfera u timu sjajna. Svi se slažemo i dišemo kao jedan čovjek. Imamo odličnu saradnju kako na terenu tako i van njega. Nadam se da će sve ovo doprinijeti pozitivnom rezultatu u Gradišci", zaključuje Miljan Ljubenović.

Utakmica između Kozare i Krupe igra se u subotu od 16.30 sati na Gradskom stadionu u Gradišci. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi