Lider u Novoj Vesi

Prva liga RS, 7. kolo

Lider u Novoj Vesi

D. Banović

Utakmicama 7. kola u subotu se nastavlja takmičenje u Prvoj ligi RS, a najzanimljiviji meč igra se u Novoj Vesti gdje Crvena zemlja dočekuje lidera Slobodu iz Mrkonjić Grada.

Interesantno će biti i u Gacku gdje će snage da odmjere nekadašnji premijerligaši Mladost i Modriča, ekipe koje zauzimaju treće i četvrto mjesto.

U Zvorniku se sastaju dvije Drine, u Novom Gradu Sloboda je domaćin Podrinju, Radnik u Bijeljini dočekuje Proleter, a Rudar u Ugljeviku Slogu.

Parovi 7. kola:

Zvornik: Drina – Drina HE
Novi Grad: Sloboda – Podrinje
Gacko: Mladost – Modriča
Bijeljina: Radnik – Proleter
Ugljevik: Rudar – Sloga
Laktaši: Laktaši – Sutjeska
Nova Ves: Crvena zemlja – Sloboda (MG).

Poredak:
Sloboda (Mrkonjić Grad) 11, Sutjeska 11, Modriča 10, Mladost 10, Podrinje 10, Drina HE 9, Laktaši 9, Crvena zemlja 8, Drina (Z) 8, Radnik 8, Sloga (D) 8, Proleter 5, Sloboda (NG) 4, Rudar (Ugljevik) 4.

Sve utakmice igraju se u subotu i počinju u 16 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije