)
Liivak: Klub ima povjerenja u mene, konkurencija je jaka

Estonac u redovima FK Sarajevo

Liivak: Klub ima povjerenja u mene, konkurencija je jaka

Samir Mlaćo

Estonac Frank Liivak u zimskom prelaznom roku stigao je u redove FK Sarajevo.

Na probi je zadovoljio ukuse stručnog štaba bordo tima, ali se za sada nije naigrao. Tek četiri nastupa, i to po dva u ligi i Kupu.

Ipak, u razgovoru za estonske medije istakao je da zadovoljan u našoj zemlji.

"Veoma sam zadovoljan sa odlukom da dođem ovdje", prve su riječi Liivaka.

"Sarajevo je veliki klub, a konkurencija je vrlo jaka. Svaka utakmica za klub je kao finalna, jer se nalazimo u borbi za titulu", dodao je ovaj 20-godišnjak.

Dotakao se i male minuteže u redovima kluba sa Koševa.

"Ukoliko budem davao sve od sebe, prilika će doći. Klub ima povjerenja u mene, jer u meni leži veliki potencijal", samouvjeren je Liivak.

Sarajevo se trenutno nalaze na trećem mjestu Lige za prvaka sa tri boda zaostatka za Željezničar, te četiri za Zrinjskim. Već u srijedu bordo momci će u okviru revanša polufinala Kup-a u goste Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U prvom susretu na stadionu "Asim Ferhatović-Hase" bilo je 1:1.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi