Lille i St. Etienne podijelili bodove

Francuska Ligue 1

Lille i St. Etienne podijelili bodove

Fudbaleri Lillea i St-Etiennea podijelili su bodove u večerašnjem meču 19. kola francuske Ligue 1.

Bio je ovo duel ekipa iz sredine tabele, a rezultat je na kraju i najpravedniji, sudeći po onome što smo gledali na terenu. 

Gosti su igrali bolje u prvom poluvremenu, a bolju igru krunisali su pogotkom u 17. minuti i to preko Hamoumae. To je bio i konačan rezultat porvog dijela meča.

U nastavku domaći su učinili sve kako bi stigli barem do boda, a u tome su i uspjeli i to u 71. minuti kada je strijelac izjednačujućeg gola bio De Preville. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Lille je nakon ovog meča skočio na 12. mjesto Ligue 1 sa 21 bodom, dok se ekipa St. Etiennea nalazi četiri mjesta ispred sa pet bodova više.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi