Lille odbio Tottenhamovu ponudu za Gevinha

Lille odbio Tottenhamovu ponudu za Gevinha

Tottenham je pokušao ukrasti najljućem rivalu, Arsenalu napadača Lillea Gervinha, ali njihova ponuda od 12 miliona eura je odbijena.

Gervinho će gotovo pa sigurno napustiti Lille na kraju sezone, jer je sjajnim partijama prošle sezone privukao interesovanje brojnih klubova poput Tottenhama, Arsenala, Liverpoola, Evrtona...

"Dobili smo ponudu od 12 miliona eura za Gervinha od Tottenhama, ali je odbijena", rekao je Frederic Paquet, generalni direktor Lillea.

Francuska ekipa očajnički želi zadržati napadača Obale Slonovače, jer će u narednoj sezoni igrati u Ligi prvaka. Međutim, teško da će se moći oduprijeti ponudama mnogih klubova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.