Lille raskinuo ugovor sa golmanom

Lille raskinuo ugovor sa golmanom

Midhat Šljivak

Ekipa Lillea raskinula je ugovor sa dosadašnjim prvim golmanom Mickaelom Landreauom, saopštio je francuski tim.


Francuski mediji najavljivali su jučer kako bi moglo doći do prekida saradnje između 33-godišnjeg golmana i Lillea, a to se danas i dogodilo, te je sporazumno raskinut ugovor.

"Klub je sporazumno raskinuo saradnju sa golmanom Mickaelom Landreauom. Danas je potpisan sporazumni raskid ugovora", stoji na zvaničnoj stranici kluba.

Prema navodima francuskih medija Landreau je zatražio raskid ugovora zbog činjenice da je u svađi sa trneromRudijem Garcijom. Iskusni golman je u klubu od 2009. godine, te je branio u preko 100 utakmica za Lille.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.