Lille u 88. minutu ispustio pobjedu protiv Troyesa

Lille u 88. minutu ispustio pobjedu protiv Troyesa

A. Haznadarević
Teme:

U okvriu petog kola francuske Ligue 1 susrele su se ekipe Troyesa i Lillea, te odigrale miroljubivih 1:1.

U ovaj susret Lille je ušao kao trinaestoplasirana ekipa prvenstva, te je na gostovanje kod Troyesa došao sa epitetom favorita, budući da je Troyes na kontu imao samo jedan bod, te je u dosadašnjem toku prvenstva bio jedna od najlošijih momčadi.

 

Ipak, Lille nije prošao tako jednostavno na ovom gostovanju.

 

Gosti su prvi stigli do vodstva preko Payeta, koji je preciznim šutem u 38. minutu pogodio mrežu domaćina, a rezultat 0:1 je ostao na semaforu sve do samog kraja susreta.

 

Kada su svi već vidjeli Lille kako se vaća kući sa sva tri boda, Grax u 88. minutu pogađa za izjednačenje, te tako postavlja krajnji rezultat susreta.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti