Lille u derbiju savladao Marseille

Ligue 1

Lille u derbiju savladao Marseille

U derbi susretu 4. kola Ligue 1, Lille je na svom terenu nakon velikog preokreta došao do pobjede nad Marseillom.

Olympique de Marseille je gubio, izjednačio, pa vodio, ali je na kraju ipak izgubio u derbi susretu kod prvaka u Lilleu.

Domaći su poveli u 15. minuti golom Sowa, a s tim se rezultatom i otišlo na odmor da bi gledaoci u nastavku mogli vidjeti čak četiri gola.

Reprezentativac Francuske Mathieu Valbuena prvo je u 56. minuti pogodio za 1:1, a onda je šest minuta kasnije svojim drugim golom donio prednost gostima.

Ipak, radost im je kratko trajala. Prvo je Chedjou u 66. minuti izjednačio na 2:2, a onda se u strijelce po drugi put upisao Sow, ovog puta sa bijele tačke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije