Limić: Stvarali smo šanse, ali nismo uspjeli stići do remija

Fudbaler Proletera nakon poraza od BSK-a

Limić: Stvarali smo šanse, ali nismo uspjeli stići do remija

D. Vejo

Teslićani su danas poraženi u Banjaluci od ekipe BSK-a rezultatom 2:1 u okviru 28. kola Druge lige Republike Srpske, Zapad.

O prvim utiscima nakon meča, pričao je fudbaler Proletera.

"Loše smo otvorili utakmicu. U prvom poluvremenu primili smo dva i više nego laka pogotka. Vrijeme i nama ali i protivniku nije išlo na ruku. Drugo poluvrijeme otvorili smo mnogo bolje. Imali smo nekoliko prilike gdje smo stigli do pogotka, ali nismo uspjeli da izjednačimo. Za nas ova utakmica nije imala rezultatski značaj. Nadam se da ćemo se iduće godine dobrim igrama vratit u Prvu ligu RS", rekao je za SportSport.ba vezni igrač Proletera, Dejan Limić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi