Lineker: Ronalda je gotovo pa nemoguće zaustaviti

Bivši Egleski as o Portugalcu

Lineker: Ronalda je gotovo pa nemoguće zaustaviti

D. Vejo

Do velikog finala Francuzi i Portugalci broje sitno.

Ostalo je još malo vremena prije nego svoja koplja ukrste Ronaldo i Griezmann. I jedan i drugi na svojim ramenima nose bedem odgovornosti. Sve oči uperene su večeras u njih dvojicu. Ipak, bivši fudbalski as Engleske ima svog favorita.

"Ronaldo je nezaustavljiv. Ne znam kako će Francuzi da zaustave Portugalca. To je igrač koji ima sve što je potrebno da bude najbolji među najboljima. Francuzima želim mnogo sreće u zaustavljanju Ronalda", rekao je za medije bivši fudbaler, Gary Lineker.

Kakvu taktiku Galski pijetlovi spremaju za jednog od najboljih igrača svijeta, pokazat će večeras.

Podsjetimo, Lineker je bivši engleski fudbaler koji je na poziciji napadača za reprezentaciju odigrao 80 mečeva i postigao 48 pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi