Lineker: United je trebao potpisati Fellainija iz Belgije

Lineker: United je trebao potpisati Fellainija iz Belgije

Edmir Škorić

Gary Lineker je bivši engleski reprezentativac, koji danas radi kao stručni analitičar i čovjek koji svojim kontroverznim izjavama privlači medijsku pažnju...

Uspio je u svojim namjerama i nakon utakmice Belgija - Alžir (2:1), kada je napisao tvit kako je Manchester United trebao dovesti Marouanea Fellainija koji igra u Belgiji, a ne onog iz Evertona.

"Manchester United je trebao potpisati Fellainija koji igra za Belgiju", duhovito je napisao Lineker, očito aludirajući na Fellainijevu očajnu sezonu na Old Traffordu.

Inače, Fellaini je zabio u 70. minuti današnjeg susreta gol za izjednačenje Belgije protiv Alžira, da bi Mertens donio Crvenim đavolima pobjedu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.