Snimak otkriva šta se desilo između Ronalda i Messija u tunelu
Lionel Messi je postigao vodeći gol za PSG protiv All Star tima dok je Cristiano dva puta zatresao mrežu Parižana

Arapi kao da nisu htjeli ovo pokazati

Snimak otkriva šta se desilo između Ronalda i Messija u tunelu

M. Šljivak

PSG je jučer gostovao u Saudijskoj Arabiji gdje je savladao izabrani tim lige sastavljen od igrača Al Nassra i Al Hilala, a u centru pažnje bili su očekivano Cristiano Ronaldo i Lionel Messi.

PSG i All Star tim priredili su pravi spektakl na terenu. Parižani su slavili s 5:4, ali ono što je sve zanimalo bio je susret dvojice velikana svjetskog fudbala Cristiana Ronalda i Lionela Messija.

CR i Leo su još jednom pokazali kakvi su velikani fudbalske igre, ali scene iz tunela pred početak utakmice kao da su namjerno izostavljene da se ne bi vidio kakav odnos vlada između njih.

Ronalda su kamere pratile na svakom koraku. Ipak, prikazan je samo srdačan pozdrav sa Sergijom Ramosom, Keylorom Navasom i Achrafom Hakimijem i snimak je prestao pred pozdrav s Messijem.

Ipak, PSG se potrudio da se jasno vidi šta se dešavalo u tunelu pred utakmicu. Ronaldo i Messi su se srdačno pozdravili i uputili su jedan drugom riječi podrške.

Oglasi

Na terenu je potom bio i još jedan srdačan pozdrav. Zagrljeni su dočekali početak utakmice i pokazali su kakvi su fudbalski velikani.

Veliko rivalstvo vladalo je između Lea i Cristiana. Više od deceniju i po smo mogli uživati u njihovim majstorijama, a ovo je možda i posljednji put da smo ih gledali na suprotnim stranama.

Cristiano je prije nekoliko mjeseci govorio o odnosu njega i Messija. Smatra ga velikim igračem i čovjekom.

"Messi? Čovjek kojeg nevjerovatno poštujem, posebno zbog načina na koji uvijek govori o meni. Čak i naše supruge imaju veliko međusobno poštovanje. Odnos je fenomenalan", rekao je Ronaldo i nastavlja:

"On je nevjerovatan igrač. Mađioničar. Dijelili smo pozornicu 16 godina. Zamislite - 16 godina. Imam odličan odnos s njim. Veliki čovjek koji je napravio velike stvari za fudbal", rekao je Ronaldo.

Cristiano je finiš karijere odlučio provesti u Saudijskoj Arabiji gdje je dobio ugovor od 200 miliona eura godišnje, a Messi će prema svemu sudeći uskoro produžiti ugovor s PSG-om.

Top Komentari

Mostarac94
Pa sine i ja da imam 50-200 mil po sezoni ko njih 4, grlio bi svakog i svakom se nasmijao, nemas ti kad mrzit kad imas toliku lovu
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi