Lionel Messi donio odluku o PSG-u!
Foto - EPA

Prelomio je

Lionel Messi donio odluku o PSG-u!

Midhat Šljivak

Argentinska zvijezda Lionel Messi prolazi kroz najteži period u karijeri.

Iskusni napadač došao je kao veliko pojačanje, ali njegovim igrama su apsolutno svi razočarani jer Messi ne pravi nikakvu razliku na terenu.

Nezadovoljstvo su navijači Svetaca iz Pariza pokazali prethodnog vikenda kada je Messi zajedno s Neymarom izviždan na Parku Prinčeva i to je nešto što Argentinac nikad nije doživio dok je igrao za Barcelonu.

Ipak, ti zvižduci nisu pokolebali jednog od najboljih fudbalera svih vremena. On želi da ispravi stvari i odlučio je ostati u Parizu i naredne sezone.

RMC tvrdi kako je Leo već donio odluku da će i naredne sezone nositi dres PSG-a i pokušat će da odvede Parižane do toliko željenog trofeja u Ligi prvaka.

"On je rođeni pobjednik i želi da zvižduke pretvori u ovacije u narednih nekoliko mjeseci", tvrde izvori bliski Messiju za francuske medije.

Oglasi

Messi je ove sezone u dresu PSG-a odigrao 26 utakmica u svim takmičenjima i ima učinak od sedam golova i 11 asistencija.

Messi ne pamti ovako surov doček: Navijači PSG-a pokazali šta misle o njemu i saigračima

Navijači PSG-a 'na nož' su dočekali argentinsku zvijezdu i uputili su mu žestoke zvižduke tokom zagrijavanja za meč s Bordeauxom, a zatim i tokom predstavljanja ekipe.

Nije Messi jedini koji je dobio zvižduke. Navijači su žestoko reagovali gotovo svima, a jedini je pošteđen bio Kylian Mbappe koji je dobio aplauze.

Pored Messija najveće zvižduke je dobio Neymar što nije nikakvo čudo jer navijači pariškog velikana traže njegov odlazak nakon blamaže protiv PSG-a.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Također, zvižduci ovom dvojcu nisu prestajali i pri svakom dodiru s loptom.

Top Komentari

Jasminn
Pored Messija najveće zvižduke je dobio Neymar što nije nikakvo čudo jer navijači pariškog velikana traže njegov odlazak nakon blamaže protiv PSG-a. Nakon blamaze protiv PSGa? Pise iznad druge slike
4 0
irnes4
Ovako klub izgleda kao psg kada ljudi vode klub koji se razumiju kao mara u kriv qrc Dosta uspjesniji bi bilo da nemaju zvijezde i nekoga da postave razumnog Kakva pamet moras bit i nejmaru u ugovor staviti da svaki put kada se slika sa navijacima dobije 200-300 hilj I neka vas jebu ovakve zvijezde Veratti predstavljem kao velika zvijezda iz italije statistika za sve ove godine za klub iz donjeg dijela tabele Ugovore samo davati po efikasnosti Ibrahimovic je u americi platu imao 200-300 hilj godisnjeb,ali svaki gol koji postigne je placen pola ili milion ,pa izvoli jarane igraj
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi