Igrač Reimsa tražio od Messija dres, a on ga razočarao svojim odgovorom

Malo je zakasnio

Igrač Reimsa tražio od Messija dres, a on ga razočarao svojim odgovorom

E. Čaušević

Lionel Messi u nedjelju je konačno debitivao za PSG na gostovanju protiv Reimsa.

PSG je uspio da pobijedi Reims u gostima sa 2:0, a junak ove utakmice bio je Kylian Mbappe koji je postigao oba gola za gostujući tim.

Međutim, u centru pažnje na kraju bio je Messi koji je upisao prvi nastup za PSG otkako je stigao iz Barcelone početkom ovog mjeseca.

Messi je na teren ušao u 66. minuti i igrao je nekih pola sata. Argentinca su navijači oba tima dočekali velikim ovacijama i skandirali su njegovo ime što je bilo zaista fantastično.

Nakon što je utakmica završila golman domaćih Predrag Rajković je čak tražio od Messija da se on fotografiše s njegovim sinom što je Argentinac i uradio.

Messiju je odmah nakon toga prišao još jedan igrač Reimsa, a u pitanju je Mitchell van Bergen koji je tražio od Messija da razmijene dresove, ali na kraju se to nije desilo.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Vidjelo se da je Van Bergen bio itekako razočaran što neće dobiti Messijev dres, ali je jednostavno zakasnio jer je Messi već ranije jednom od igrača Reimsa obećao da će dati svoj dres.

Messi je nakon toga čak stigao i da potpiše transparent za navijače Reimsa koji su mu poželjeli dobrodošlicu u Ligue 1.

Promo

Top Komentari

Jasminn
Boze sacuvaj sta vi pisete. Prvo naslov, ispada Messi ko papak odbio lika, a tek onda kad procitas sve skontas da je imao vec dogovoreno sa drugim pa nije mogao. Svak ko ne procita cijeli clanak mislit ce Messi nije htio nikako mjenjati dres. Kao drugo, nemate nista pametnije pisati? O cemu sutra pisete? Messi bio u wcu...zadrzo se 15 minuta? To je novi clanak? Ili Messi je gledao kroz prozor dok su isli autobusom na gostovanje?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi