Lippi: Nema ništa od Juventusa
Ništa od povratka u Juventus

Serie A

Lippi: Nema ništa od Juventusa

Selektor Italije Marcello Lippi je izjavio da nema šanse da preuzme klupu Juvebtusa nakon završetka Svjetskog prvenstva naredne godine. Lippi je rekao da se neće vratiti u klub, niti kao trener niti kao direktor.

"Nakon završetka SP neću se vratiti u Juventus. Ja nisam klupska marioneta. Dao sam jasne naznake direktoru kluba da od toga nema ništa, kao i to da je Cirro Ferrara odličan izbor. Također mislim da su dolasci Cannavara i Grossa odličan posao", rekao je Lippi.

U posljednjih nekoliko dana sve se češće spominje otkaz mladom treneru Juventusa Cirri Ferrari, a Marcello Lippi ponovo staje u njegovu odbranu.

"Cirro je napravio neke greške, ali to je isključivo znog toga što je još uvijek mlad. Mislim da on ima potrebno znanje i karizmu da bude trener Juventusa. On ima vrlo jasne ideje i treba ga podržati", rekao je Lippi za Sky 24.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.