Lippi: Titula je ponovo Juventusova

Lippi: Titula je ponovo Juventusova

Midhat Šljivak

Nekadašnji trener Juventusa, Marcelo Lippi, smatra kako će Stara dama i naredne sezone osvojiti titulu prvaka Italije.

Ovaj 65-godišnji stručnjak je za La Stampu izjavio kako ne vidi veliku konkurenciju za Milan, te da je titula većizvjesno ponovo u Torinu.

"Juventus će osvojiti Scudetto. Mislim da je to već gotova stvar. Conte je kao igrač bio pravi lider, a sada je to i ako trener. Uvijek sam znao da će biti dobar u ovom poslu", rekao je Lippi, koji jedinu pravu prijetnju Juventusu vidi u ekipi Napolija.

"Vidjećemo kako će uložiti novac od Cavanija. Benitez je dobar izbor za trenera jer je osvajao trofeje gdje god da je radio", dodao je Lippi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.