Lisandro Lopez iz Porta u Lyon
Lisandro Lopez u trenutcima slavlja

Lyon u potrazi za napadačem

Lisandro Lopez iz Porta u Lyon

U velikoj neizvjesnosti oko sudbine prve zvijezde Karema Benzeme u Lyonu su odlučili krenuti u potragu za njegovom mogućom zamjenom. Prvi na listi želja našao se Lisandro Lopez iz Porta.

Lyon je poslao ponudu tešku 20 miliona eura za Portovog napadača Lisandra Lopeza, objavili su iz kluba sa Stade Gerlanda. 
 
Lyon je u problemima sa napadačima još od februara kada se povrijedio Fred, dok u klubu nisu zadovoljni formom Frederica Piquinonnea. Trener lavova Claude Puel se nada da će transfer biti okončan što prije, kako bi imao definiranu sliku oko napadača za narednu sezonu, jer samo se čeka trenutak kada će iz kluba otići i prva zvijezda Karem Benzema. 
 
Pored Lopeza u Lyonu su bacili oko i na turskog napadača u redovima Socheauxa Mevluta Erdinga. Iz Lyona su u Porto bili poslali ponudu i za Alya Cissokha, koji je trebao stići u paketu, ali se on ipak odlučio za Milan. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti