Lisandro Lopez van terena dvije do tri sedmice

Lisandro Lopez van terena dvije do tri sedmice

Francuski fudbalski klub, Lyon ostao je bez napadača Lisandra Lopeza, dvije do tri sedmice.

Argentinac je u utakmici trećeg kola francuskog Le Championnata povrijedio butni mišić desne noge, a dodatne pretrage pokazale su da će morati izbivati sa travnjaka dvije do tri sedmice.

 

Lyon je na tom gostovanju kod Eviana uzeo jedan bod (1:1) zahvaljujući pogotku Michela Bastosa u 74. minuti, nakon što je svega 10 minuta ranije zamijenio povrijeđenog Lisandra Lopeza.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

 

Argentinac će tako propustiti sljedeće kolo Le Championnata i domaću utakmicu protiv Valenciennesa , ali bi mogao biti spreman za susret 5. kola protiv Ajaccioa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.