Lista strijelaca Premijer lige: U 14. kolu profitirao samo jedan igrač

Gužva na vrhu

Lista strijelaca Premijer lige: U 14. kolu profitirao samo jedan igrač

A. Čaušević

Četiri najbolja strijelca Premijer BiH nakon 14 odigranih kola dijeli samo jedan gol. 

U 14. kolu bh. prvenstva profitirao je samo Stojan Vranješ koji je novim golom stigao do cifre od devet pogotaka te je tako stigao Brandao de Souzu te se približio vodećim Sulejmanu Krpiću i Voji Ubiparipu.

Krpić i Ubiparip nisu zabijali za Željezničar i Tuzla City protiv Zrinjskog i Tuzla Cityja te su ostali na deset golova, dok je Brandao i dalje na broju "devet".

Ni ispod najefikasnijeg kvarteta nije bilo promjena s obzirom da se Dejan Maksimović, Mersudin Ahmetović i Dražen Bagarić nisu upisivali u listu strijelaca.

Lista strijelaca:

1. Vojo Ubiparip (Tuzla City), Sulejman Krpić (Željezničar) - 10 golova

2. Brandao de Souza (Velež), Stojan Vranješ (Borac) - 9 golova

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

3. Dejan Maksimović (Radnik) - 6 golova

4. Mersudin Ahmetović (FK Sarajevo), Dražen Bagarić (Široki Brijeg) - 5 golova

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije