Livaja: Ne idem u Njemačku, sa Čelikom sam se rastao zbog finansija
Desni bek na Bilinom polju proveo je godinu dana, te je odigrao dosta dobrih utakmica u crno-crvenom dresu

Desni bek nakon sporazumnog raskida ugovora

Livaja: Ne idem u Njemačku, sa Čelikom sam se rastao zbog finansija

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika danas su ostali bez igrača, koji je prošle sezone uglavnom bio standardan i koji je svojim igrama i odnosom prema crno-crvenom dresu stekao simpatije velikog broja navijača kluba s Bilinog polja.

Ivan Livaja, 31-godišnji desni bočni danas je i zvanično raskinuo ugovor, te je postao slobodan igrač. Za SportSport.ba istakao je da ne odlazi u Njemačku, te da je došlo do nesporazuma i da sada čeka rasplet oko narednog angažmana, budući da je slobodan igrač.

"Danas sam sjedio s ljudima iz kluba i dogovorili smo raskid saradnje. Nismo se mogli dogovoriti oko finansija i to je razlog što više nisam član NK Čelik. Od danas sam slobodan igrač i ne idem u Njemačku kako je već pisano, došlo je do nesporazuma, ja u toj zemlji imam oca, kojeg posjećujem kad god mogu i to je jedina poveznica koja veže mene i Njemačku, nema govora da tamo idem igrati nogomet" ističe Livaja.

Vjeruje da će brzo pronaći novi klub, te se zahvalio navijačima Čelika na podršci koju je imao na Bilinom polju

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mislim da još mogu nekoliko sezona igrati ozbiljan nogomet i vjerujem da ću u narednom periodu riješiti pitanje novog kluba. Čeliku želim sve najbolje u narednoj sezoni, nadam se da će se boriti za vrh tabele. Ja sam u Zenici proveo jednu sezonu i nosim lijepe uspomene, neke utakmice nikada neću zaboraviti, niti prvijenac protiv Zvijezde 09 na Bilinom polju. Hvala navijačima na podršci i želim njima i klubu sve najbolje u budućnosti", kazao je za SportSport.ba Ivan Livaja, koji je prošle sezone za Čelik odigrao 24 utakmice u Premijer ligi.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelaHavle
Ne zna se ko je gori - ovi ili oni iz Tuzle
4 0
niko nikovic
Čudi nas sve da je zbog finansija
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi