Livančić: Moramo dati 120% za pozitivan rezultat

Vitez dočekuje Zrinjski

Livančić: Moramo dati 120% za pozitivan rezultat

NK Vitez je uvezao tri poraza te mu do kraja sezone predstaji teška borba za opstanak, zajedno sa ekipama Radnika, Mladosti i Zvijezde. 

Nakon nesretnog poraza u Istočnom Sarajevu, Vitez dočekuje prvaka Zrinjskog, te svi znaju da će biti potrebno mnogo znanja i sportske sreće da Vitežani dođu do povoljnog rezultata.

"Istina, upali smo u krizu rezultata. Na treningu sve to izgleda sjajno, međutim na utakmica nemamo sreće. Nismo konkretni u završnici i samopouzdanje je poljuljano. Poslije Slavije nemamo vremena za tugovanje, već u srijedu nas očekuje derbi sa Zrinjskim i okrećemo se toj utakmici", rekao je krilni napadač Viteza Toni Livančić i dodao:

"Moramo dati 120% od naših mogućnosti da ostvarimo pozitivan rezultat te osvojimo bodove koji nam mnogo znače u borbi za opstanak u društvu najboljih".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.