Mladi reprezentativac BiH

Livančić: Najvažniji cilj je opstanak u Premijer ligi

Toni Livančić, mladi reprezentativac BiH i član ekipe Viteza, želi s ovim timom osigurati opstanak u narednoj sezoni Premijer lige BiH.

Mladi fudbaler je istakao kako je opstanak najvažniji i smatra kako za taj korak imaju kvalitet.

"Danas je bila prozivka. Fali nam par igrača u odnosu na prošlu sezonu. Mislim da imamo kvalitetu i smatram da nam neće nedostajati u narednoj sezoni. Najvažniji cilj je ostati u ligi", istakao je Livančić, koji više prilike za igru očekuje dolaskom novog trenera.

"Novi trener Husnija Arapović voli raditi s mladim igračima. Mislim da ću dobiti više šanse za igru. Za mladu reprezentaciju sam bio na okupljanju u Odžaku, ali u Gradačcu nisam nastupao zbog povrede", istakao je Livančić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.