Livančić: Sretan sam što sam baš ja donio pobjedu Slobodi

Tuzlaci s tri boda idu iz Bijeljine

Livančić: Sretan sam što sam baš ja donio pobjedu Slobodi

E. Čaušević

Toni Livančić danas je bio junak Slobode u Bijeljini koja je s minimalnih 1:0 savladala Radnik.

Utakmica u Bijeljini 70 minuta bila je prava uspavanka, no onda je Sloboda došla do gola. Veliku grešku odbrane domaćih iskoristio je rezervista Livančić koji je pogodio i Slobodi donio veliku pobjedu.

"Očekivali smo tešku utakmicu, trener je uradio dobru analizu protivnika. Nadigravali smo se i mi smo imali malo više sreće. Sretan sam što sam ja postigao taj gol za pobjedu", kazao je fudbaler Slobode nakon utakmice u Bijeljini.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi