Livančić vjeruje u pobjedu nad Sarajevom

Vitez protiv favorizovanih Sarajlija

Livančić vjeruje u pobjedu nad Sarajevom

Vitez je nedavno protiv Sarajeva u Kupu vodio, ali je na kraju ipak posustao i morao se zadovoljiti remijem. 

Danas je na programu drugi od tri meča ova dva kluba u kratkom vremenskom razdoblju, a u Vitezu se i ovog puta nadaju pozitivnom rezultatu.

„Zanimaju nas samo tri boda. Pokazali smo u Kupu da se možemo nositi sa Sarajevom i usudit ću se reći da ih možemo pobijediti. Atmosfera unutar tima je izuzetno dobra, svi smo kao jedno, ambicije su okrenute pobjedi. Nadam se da će mi struka i ovog puta kao nedavno u Kupu ukazati povjerenje, a ukoliko zaigram sigurno ću dati svoj maksimum kako bi ekipa ostvarila što bolji rezultat,“ izjavio je mladi Toni Livančić, jedan od najtalentovanijih igrača Viteza.

Haris Dilaver prikupio je tri žuta kartona i ovog puta neće konkurisati za meč. Svi ostali igrači kojima raspolaže trener Plavčić u kombinaciji su za meč.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.