Livančić: Želim dokazati da mi je mjesto u prvih jedanest

Mladi reprezentativac iz Viteza

Livančić: Želim dokazati da mi je mjesto u prvih jedanest

Toni Livančić, istina u neslužbenoj utakmici, debitovao je za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine. 

Jedan od najmlađih fudbalera Viteza sretan je zbog poziva u nacionalni tim.

„Sretan sam zbog poziva. Nadam se da sam ga svojim radom na treninzima i na pomenutoj utakmici opravdao,“ kaže Livančić.

U prošlom kolu imao je skromnu minutažu, ali se nada da će već u narednom na terenu provesti više minuta. Nada se pobjedi nad Slavijom.

„Jako važna utakmica za nas. Moramo osvojiti tri boda kako bismo što prije osigurali opstanak u društvu najboljih. Nadam se da ću imati bolju minutažu jer se na treninzima trudim i maksimalno zalažem. Želim dokazati šefu da mi je mjesto u najboljih jedanaest,“ samovjeren je Livančić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.