Live: Osmanagić isključen, Sarajevo još uvijek vodi

Live: Osmanagić isključen, Sarajevo još uvijek vodi

Osmanagić dobio žuti karton, a zbog prigovora sudija Alečković je odlučio da mu dodijeli i drugi. Sarajevo će dakle susret završiti sa igračem manje.

Velika prilika za Sarajevo u 70. minuti. Plakalo izašao sam pred golmana gostiju, ali je njegov udarac zaustavila stativa. 

U toku je 61. minut susreta. Sarajevo i u nastavku susreta bolje stoji na terenu, ali ozbiljnijih prilika nema.

Nakon kraće pauze počelo je drugo poluvrijeme. Dragan Jović je na teren izveo izmijenjeni sastav - Abdihodžić, Čizmić, Mijušković, Račić, Zlatković, Osmanagić, Radovac, Husenibašić, A. Plakalo, Aganspahić, Čiva

Kraj prvog poluvremena. Sarajevo je imalo terensku inicijativu u posljednjim trenucima prvog perioda, ali nije bilo ozbiljnijih prilika za bordo momčad.

GOL! Tatomirović u 29. minuti glavom pogodio za vodstvo Sarajeva. 

U toku je 27. minut. Sarajevo ima incijativu. Todorović je imao jedan šut, ali je lopta završila pored gola.

Prilika za Sarajevo u 20. minuti, Todorović za Melunovića, međutim mreža gostiju iz Viteza nije se zatresla. 

U toku je  13. minut susreta. Bez promjene rezultata. Još uvijek je 0:0, a nema ni većih uzbuđenja.

Prije nekoliko trenutaka na pomoćnom terenu stadiona Asim Ferhatović Hase počeo je prijateljski susret između Sarajeva i Viteza. U 5. minuti Todorović dobro šutirao, ali golman Viteza brani.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.