LIVE: Xavi sa bijele tačke donio prednost Barci

Susret u Parizu

LIVE: Xavi sa bijele tačke donio prednost Barci

Teme:

Xavi u samom finišu susreta sa bijele tačke donosi prednost Barceloni i čini se kako će Katalonci slaviti u ovom susretu.

Ofanziva PSG-a je isplatila! Ibrahimović se iskupio za promašaje i u 80. minuti susreta je pogodio za 1:1 na Parku Prinčeva.



Ibrahimović je propustio sjajnu priliku nakon konfuzije u redovima Barceolone, tačnije njegov udarac je odbranio Valdes.





Zaprijetili su Parižani dva puta u samo dvije minute. Prvo je ubačena lopta iznenadila Ibrahimovića koji je bio svega 10 metara od gola, a potom je Matuidi imao sjajnu priliku, ali je odbrana Barcelone uspjela da raščisti situaciju na vrijeme.

Nastavljen je susret u Parizu. Izjednačena igra, ali se čini kako je PSG malo konretniji i odlučniji.

Poluvrijeme je u Parizu. Barcelona vodi golom Messija u 38. minuti susreta.

Argentinac je prestaje prijetiti. Još jednu sjajnu priliku imao je Messi, ali je njegov udarac završio pored gola.


Barcelona je povela u Parizu golom Lionela Messija u 38. minuti susreta. Asistent kod pogotka bio je Dani Alves.



Barcelona u ovim trenucima nešto bolja, ali je PSG pokazao da će njihove kontre biti prava noćna mora za defanzicu Barcelone.

Na Parku Prinčeva u Parizu gledamo jedan zaista sjajan meč. Parižani su u ovaj susret ušli bez imalo straha te su u par navrata i zaprijetili preko Lavezzija i Ibrahimovića.




Valdés by Samu035

Ekipa Paris Saint-Germaina Barceloni će se večeras suprotstaviti sa sljedećim sastavom: Sirigu, Jallet, Alex,  Silva, Maxwell, Moura, Beckham, Matuidi, Pastore, Lavezzi, Ibrahimović.

Sa druge strane, Barcelona će početi u sastavu: Valdes, Alves, Macherano, Pique, Alba, Busquets, Iniesta, Xavi, Villa, Messi i Sanchez.

Klupa PSG-a: Douchez, Sakho, Van der Wiel, Ménez, Chantôme, Verratti, Gameiro
Klupa Barcelone:Pinto, Bartra, Montoya, Fabregas, Thiago Alcantara, Song, Tello
 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.