Liverpool će pokušati dovesti Bainesa

Liverpool će pokušati dovesti Bainesa

Pred Liverpoolom je gotovo nemoguć posao, ali Redsi će ipak iz Evertona pokušati dovesti lijevog beka Leightona Bainesa.

Kenny Dalglish očajnički želi dovesti lijevog beka. Fabio Aurelio ima problema sa povredama, a prirodna pozicija Glena Johnsona je desni bek.

Zbog toga će Redsi pokušati dovesti Baines, koji se dugo povezuje sa timom sa Anfielda, ali malo je moguće da se transfer ostvari.

Pitanje je da li će Everton pustiti za bilo koji novac jedong od svojih ponajboljih igrača u redove ljutih gradskih rivala. Dok sa druge strane, pitanje je kako bi navijači prihvatili igrača Karamela.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.