Liverpool daje 20 miliona funti za Alexandrea Lacazettea

Sjajnog napadača želi i United

Liverpool daje 20 miliona funti za Alexandrea Lacazettea

Odlazak Luisa Suareza u Barcelonu Liverpool ove sezone nije uspio nadomjestiti dovođenjem drugih fudbalera, a tu prije svega mislimo na Marija Balotellija i Rickieja Lamberta, koji se na Anfieldu nisu prikazali u najboljem svjetlu.

Italijan je ove sezone u 28 nastupa (1517 minuta) uspio postići tek četiri gola, dok je Lambert u svim takmičenjima u kojima su nastupali Redsi postigao jedan manje u 33 nastupa.

Kako bi riješio problem s lošim učinkom napadača Liverpool je spreman Lyonu ponuditi 20 million fungi za njihovog napadača Alexandrea Lacazettea. Hoće li to biti dovoljno obzirom da sjajnog fudbalera, koji je u dosadašnjem dijelu sezone dao 31 gol u 38 nastupa, želi i rival United, ostaje da se vidi…

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije