Liverpool doveo mladog Raheema Sterlinga

Liverpool doveo mladog Raheema Sterlinga

Adnan Beganović

Mladi 15-godišnji Raheem Sterling, sada već bivši fudbaler Queens Park Rangersa, prešao je u Liverpool za odštetu od 500.000 funti.

Za ovog mladog fudbalera interesovanje su pokazivali i Manchester United, Manchester City, Arsenal, Chelsea te Fulham, no Redsi su u ovom slučaju izašli kao pobjednici, a Rangersi bi mogli na ime odštete inkasirati i do 2 miliona funti ukoliko se Sterling nametne u prvoj momčadi Liverpoola.

Iduće sedmice Sterling će se priključiti Liverpoolovoj akademiji, a skauti engleskih klubova ovog mladog napadača uspoređuju s Wayneom Rooneyjem i Theom Walcottom u tim godinama.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.