Liverpool dovodi 17-godišnjeg Brazilca kojeg uspoređuju s Neymarom?

Za 17-godišnjaka zainteresirana i Benfica

Liverpool dovodi 17-godišnjeg Brazilca kojeg uspoređuju s Neymarom?

Liverpool u ljetnom prelaznom roku želi dovesti 17-godišnjeg napadača Tallesa Magna, koji je standardni prvotimac brazilskog prvoligaša Vasco da Game, objavili su britanski mediji. 

Talles Magno je najbolji igrač brazilske kadetske reprezentacije (U-17), pa neće biti problema glede dobijanja radne dozvole.

U Brazilu ga uspoređuju sa Neymarom, a Liverpoolu na ruku ide i činjenica što je Vasco da Gama u financijskim problemima zbog duga kojeg je nagomilala proteklih godina. Za Tallesa Magna je zainteresirana i Benfica, koja je ponudila Vascu 2,8 milijuna eura odštete, ali je ta ponuda odbijena.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi