Liverpool dovodi pojačanje iz Rusije?

Promes na meti Redsa

Liverpool dovodi pojačanje iz Rusije?

Endin Čaušević

Njemački stručnjak Jurgen Klopp najavio je da će ove zime najvjerovatnije dovesti nekoliko pojačanja na Anfield.

Engleski mediji navode da je Klopp na meti imao Juliana Draxlera, ali je ovaj njemački fudbaler na kraju za 50 miliona funti odlučio da ode u PSG. Ipak, trener Liverpoola i dalje ima nekoliko fudbalera na listi, a jedan od njih je i mlada holandska zvijezda, Quincy Promes.

Promes trenutno nastupa u dresu moskovskog Spartaka i svojim odličnim partijama skrenuo je pažnju mnogih klubova. Ovaj fudbaler je u dresu Spartaka odigrao 72 utakmice i postigao je 37 golova. Prije dvije godine izborio se i za mjesto u reprezentaciji Holandije.

Generalni direktor Spartaka, Sergey Rodionov, potvrdio je da postoji interes jednog kluba iz Engleske, ali je poručio da će ruski klub uraditi sve da ga zadrži. On je otkrio da Promes u ugovoru ima otkupnu klauzuli, ali nije rekao koliko ona iznosi.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi