Liverpool nagradio Suareza povećanjem plate

Liverpool nagradio Suareza povećanjem plate

Midhat Šljivak

Ekipa Liverpoola odlučila je da svom najboljem fudbaleru u ovoj sezoni Luisu Suarezu poveća sedmičnu platu.

Tako će fantastični Urugvajac od narednog ljeta umjesto dosadašnjih 80.000 funti sedmično, primati 120.000, što je tri puta više od prvobitne plate koju je dobijao kada je došao u tim u januaru 2011. godine.

Liverpool se na ovaj potez odlučio jer žele zadržati Urugvajca u svom timu i naredne sezone, pošto su na njega oko bacili mnogobrojni fudbalski bogataši širom Evrope.

Suarezu ugovor sa Redsima ističe na ljeto 2016. godine, a u ovoj sezoni je najbolji strijelac Premiershipa sa 21 golom u 27 utakmica.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti