Liverpool odbio ponudu za Babela

Birmignham nudi 9 miliona funti

Liverpool odbio ponudu za Babela

Birmingham City zvanično je poslao ponudu u visini od 9 miliona funti za Liverpoolovog Holanđanina Ryana Babela, no čelnici kluba s Anfileda su, navodno, odbili.

Trener Birminghama Alex McLeish, koji je svojevremeno tražio i Edina Džeku, želi ojačati svoju ekipu, a zeleno svijetlo što se finansija tiče dobio je i od vlasnika kluba.

Međutim, problem u realizaciji ovog transfera je činjenica da Liverpool za Babela zahtijeva 12 miliona funti, dakle četiri više od onog što je Birmingham ponudio.

Iz Birminghama su poslali 9 miliona funti, no to nije bilo dovoljno da dobiju potpis holandskog napadača, kojeg Benitez ne želi pustiti za svotu manju od 12 miliona. Pitanje je hoće li Birmignham dodati još tri miliona, ili će se okrenuti novom napadaču?

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.