Liverpool potpisuje predugovor sa Marveauxom

Liverpool potpisuje predugovor sa Marveauxom

Sportski direktor Liverpoola, Damien Comolli se nada da će u narednim danima potpisati predugovor sa krilnim igračem Rennesa, Sylvainom Marveauxom.

Sunday Mirror navodi kako je Marveaux u srijedu bio na tribinama Anfilda i posmatrao utakmicu protiv Wolverhamptona. 24-godišnji veznjak je slobodan da pregovara sa klubovima, jer mu ugovor sa Rennesom ističe na ljeto.

Damien Comolli vrši pritisak na bivšu zvijezdu mlade francuske reprezentacije kako bi prešao u redove Redsa, bez obzira na neizvjesnost oko budućnosti Roya Hodgsona.

Marveaux bi mogao potpisati sa Liverpoolom ovog mjeseca, međutim za njegove usluge morali bi čekati do juna, kako ne bi morali plaćati odštetu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.