Liverpool produžio ugovor s Rodgersom
Foto: EPA

Ostaje na klupi Redsa

Liverpool produžio ugovor s Rodgersom

Midhat Šljivak

Brendan Rodgers, prudužio je ugovor s ekipom Liverpoola do 2018. godine.

Sjajni menadžer je ove sezone vodio Redse do druge pozicije u Premiershipu, a s obzirom da je imao još samo godinu dana ugovora, rukovodstvo kluba s Anfielda je odlučilo da ponudi Rodgersu novi ugovor.

Svi detalji oko novog ugovora su lagano dogovoreni, te je ovaj stručnjak produžio ugovor s Liverpoolom do 2018. godine.

"Počastvovan sam što mi je pružena prilika da produžim ugovor s Liverpoolom. Sretan sam sa svim što smo postigli u prethodne dvije godine. Sada, želimo dosegnuti još veći nivo, što će biti veoma uzbudljivo i izazovno. Zahvalan sam svima koji su me podržavali. Posebno, zahvaljujem se navijačima koji su srce ovog tima. Čast mi je što sam dio ovog tima i samo zajedno možemo vratiti Liverpool u vrh", rekao je Rodgers nakon produženja ugovora.

Liverpool bi i naredne sezone trebao biti jedan od glavnih konkurenata za titulu prvaka.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.