Liverpool pronašao pojačanje u Dinamu?

Redsi žele talentovanog Roga

Liverpool pronašao pojačanje u Dinamu?

Talentovani Marko Rog stigao je prije tri mjeseca u Dinamo, ali bi Maksimir mogao napustiti brže od očekivanog. 

Naime, engleski tabloid The Sun je objavio informaciju da je Liverpool zainteresovan za Roga i navodno za njegovo dovođenje u januarskom transfernom roku je spreman ponuditi Dinamu oko 11 miliona eura.

Skaut tima sa Anfielda Barry Hunter je gledao Roga u derbiju protiv Hajduka na Poljudu, što dovoljno govori o tome koliko je Liverpool zainteresovan. 

Rog je prelaskom u Dinamo za četiri miliona eura postao najskuplji u historiji 1. HNL, a za zagrebački tim je ove sezone postigao dva pogotka. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.