Liverpool se interesuje za Kalinića

Na pomolu veliki transfer

Liverpool se interesuje za Kalinića

Prema pisanju jednog britanskog portala, a koji prenosi nogometni magazin, trener Liverpoola Rafael Benitez razmišlja o dovođenju Nikole Kalinića, napadača Hajduka.

Ovako velik klub nikada se do sada nije dovodio u vezu s Kalinićem, jer su sve priče bile vezane za Napoli, Palermo, QPR.

«Liverpool je jedan od mnogih klubova u Europi koji ovoga ljeta traže napadače. Benitez traži partnera Torresu u napadačkom dvojcu, a jedan od zanimljivih igrača je engleskoj javnosti nepoznati 21-godišnjak Nikola Kalinić», stoji u tekstu.

Englezi su u članku predstavili Kalinića, počevši od podatka da je rođen u Solinu, preko nabrajanja podataka iz cijele karijere do tvrdnje da se radi o jednom od najboljih izdanaka hrvatskog nogometa u posljednjih desetak godina.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije