Liverpool se interesuje za Van Bommela

Potvrdio menadžer 33-godišnjeg Holanđanina

Liverpool se interesuje za Van Bommela

Liverpool se pridružio utrci za dovođenje kapitena Bayern Munchena, Marka van Bommela, potvrdio je menadžer Holanđanina, Mino Raiola.

Van Bommelu ugovor sa Bayernom ističe na ljeto i do sada je povezivan sa mnogim klubovima poput Wolfsburga, Milana i Tottenhama.

Veznjak Spursa, Rafael van der Vaart je veliki obožavatelj svog saigrača iz reprezentacije, tako da je već pozvao svoj klub da osiguraju njegove usluge.

Posljednji u nizu klubova koji su pokazali interesovanje za 33-godišnjeg Holanđanina je Liverpool, to je potvrdio i igračev menadžer Mino Raiola, rekavši:

"Da, znam za interes Liverpoola, ali postoje i druge zanimljive ponude u ovom trenutku".

Još uvijek sam ponosa što sam kapiten ovog kluba, ali nikad se ne zna što budućnost nosi. Ja sam u potpunosti skoncentrisan na Bayern, sve ostalo je na mom menadžeru", rekao je Van Bommel.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.