Liverpool se uljučuje u borbu za Griezmanna

Redsi žele nametnuti politiku Topnika

Liverpool se uljučuje u borbu za Griezmanna

Novi sportski direktor Liverpoola, Damien Comolli izjavio je kako želi na Anfield dovesti mladog krilnog igrača iz Real Sociedada, Antoine Griezmanna.

U-19 reprezentativac Francuske je već dugo vremena na meti Arsenala i Manchester Uniteda, a u psoljenje vrijeme još četiri kluba su pokazala interesovanje za njega. Pored Liverpoola to su Lyon, Marseille i Sevilla.

Vlasnik Redsa, John Kenry nedavno je izjavio kako je njegov cilj da pokušaju uvesti politiku kakvu trenutno ima Arsenal, a to je potpisivanje ili promocija mladih igrača. Nakon toga 19 godišnji Francuz se našao na njihovoj listi želja.

Sociedad ne želi razgovarati o uvjetima oko prodaje svoje mlade zvijezde, ali vjeruje se kako bi pet miliona funti bilo dovoljno za otkup Griezmanna.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti